Telefoane: 0314 20 53 48 (RCS-RDS)
0727 867 246 (Vodafone)
Fax: 0311 02 24 08 (UPC)
Email: info@intermanagement.eu
Turneul – Arena Leilor
Adaugat la data de 27.10.2012

Arena Leilor vine in orasul tau in cautare de proiecte care sa ii convinga pe lei ca merita investitia lor!
Impreuna cu expertii in educatie antreprenoriala de la School for Startups, Arena Leilor porneste intr-un turneu prin tara in cautarea unor proiecte care au potentialul sa devina afaceri de succes si organizeaza in fiecare oras intalniri cu cei care vor sa intre in Arena Leilor. In cadrul fiecarei intalniri, expertii de la School for Startups vor sustine un Open Class despre modul in care trebuie prezentata o idee de afacere sau o afacere in fata unui investitor, iar in a doua parte a zilei se vor desfasura sesiunile de pitching propriu-zise.
In fiecare oras vom avea invitat special un leu din Arena Leilor!
Ca sa participi la unul din aceste evenimente tot ce trebuie sa faci e sa te inscrii completand formularul de mai jos.

Calendar:
Timisoara 31 ianuarie 2012
Descarca agenda
Pe data de 31 ianuarie 2012, echipa de productie a emisiunii Arena leilor si organizatorii programului School for Startups Romania se vor afla la Timisoara, hotel Timisoara, sala Viena I, la primul eveniment din cadrul unui turneu national ce vizeaza selectarea celor mai bune proiecte de afaceri pentru noul sezon al emisiunii.
In cadrul acestei intalniri, expertii in educatie antreprenoriala de la School for Startups Romania vor sustine un Open Class despre modul in care trebuie prezentata o idee de afacere sau o afacere in fata unui investitor si importanta proiectarii unui business plan.
Marius Ghenea, cunoscutul antreprenor in serie si business angel, le va vorbi participantilor despre experienta pe care o ofera participarea in emisiunea Arena leilor si despre mecanismul de realizare a emisiunii.
Locatii viitoare (mai multe detalii in curand) :
Craiova – 3 februarie 2012
Cluj – 6 Februarie 2012
Targu-Mures – 7 februarie 2012
Constanta – 10 februarie
Iasi – 13 februarie 2012
Brasov – 20 februarie 2012
Sibiu – 21 februarie 2012

Sursa: tvr.ro

ALTE STIRI
Produse
Niciun produs gasit
Legaturi Sponsorizate
Legaturi Utile
Parteneri
Taguri