Telefoane: 0314 20 53 48 (RCS-RDS)
0727 867 246 (Vodafone)
Fax: 0311 02 24 08 (UPC)
Email: info@intermanagement.eu
Tehnici de protejare a mesajelor transmite pe email
Adaugat la data de 31.10.2012

In afara criptarii si a altor tehnologii care au rolul de a asigura securitatea mesajelor tale, exista o serie de pasi pe care ii poti realiza ca sa te protejezi pe tine insuti.
- Protejeaza-ti parola. Parola este cel mai vulnerabil punct din securitatea e-mailului. Pazesti-o bine si schimb-o in mod regulat.
- Nu parasi niciodata biroul in timp ce ai e-mailul deschis. Mesajele tale pot fi citite de indivizi fara scupule, acestia putand chiar sa trimita mesaje de pe adresa ta de e-mail.
- Gandeste-te de doua ori inainte de a apasa “Trimite”. Chiar daca folosesti criptarea, mesajul poate fi dat mai departe dupa ce a fost decriptat de catre destinatar. Gandeste-te bine la continutul mesajelor tale si imagineaza-ti-le ca pe niste documente deschise care pot ajunge pe monitorul unei persoane care chiar nu ar fi bine sa le vada.
- Studiaza politica de e-mail a companiei tale. Daca firma la care lucrezi are o politica publicata cu privire la e-mail, citeste-o cu atentie. Vezi daca aceasta include aspecte cu privire la utilizarea personala a e-mailului. Trebuie sa lucrezi in parametrii companiei.
- Respecta intimitatea celorlalti daca vrei ca ei sa o respecte pe a ta. Nu redirectiona un mesaj care poate cauza neplaceri persoanei care l-a trimis initial; nu iti baga nasul prin corespondenta altor persoane si nu citi mesajele pe care cineva si le-a scos la imprimanta, dar nu a apucat sa le ia inca din aparat.

ALTE STIRI
Produse
Niciun produs gasit
Legaturi Sponsorizate
Legaturi Utile
Parteneri
Taguri