Telefoane: 0314 20 53 48 (RCS-RDS)
0727 867 246 (Vodafone)
Fax: 0311 02 24 08 (UPC)
Email: info@intermanagement.eu
Salile de culturism si de fitness, obligate sa detina certificat antidoping
Adaugat la data de 30.10.2012

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 704 din data de 5 octombrie 2011 a fost publicata Hotararea Guvernului nr. 956/2011 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea prevederilor Legii nr. 104/2008 privind prevenirea si combaterea producerii si traficului ilicit de substante dopante cu grad mare de risc.
Actul normativ intra in vigoare la 60 de zile de la data publicarii in Monitorul Oficial al Romaniei.
Potrivit normelor, autorizarea activitatilor desfasurate in salile de culturism si de fitness, efectuate de persoane juridice, intreprinderi individuale si intreprinderi familiale, se face de catre Agentia Nationala Anti-Doping, prin eliberarea certificatului de functionare din punctul de vedere al reglementarilor antidoping. Certificatul eliberat de Agentia Nationala Anti-Doping este valabil pe o perioada de 3 ani.
Persoanele juridice, intreprinderile individuale ori intreprinderile familiale care desfasoara activitati sportive de culturism si/sau de fitness sunt obligate sa solicite eliberarea certificatului in termen de 6 luni de la data intrarii in vigoare a normelor metodologice.
Agentia Nationala Anti-Doping va elibera certificatele in termen de 90 de zile lucratoare de la data inregistrarii cererii la Agentie, cu conditia ca documentatia prezentata sa fie completa.
In vederea autorizarii activitatilor desfasurate in salile de culturism ori de fitness este necesar sa se faca dovada detinerii de catre unul dintre angajati a atestatului de absolvire a unui curs de instruire antidoping.
Normele detaliaza:
- procedura de autorizare a activitatilor desfasurate in salile de culturism si  de fitness;
- situatiile in care se dispune suspendarea sau retragerea certificatului;
- modul de supraveghere a respectarii regimului juridic al substantelor dopante cu grad mare de risc;
- gestiunea procedurii de preluare, pastrare, depozitareasi distrugere substantelor dopante cu grad mare de risc.

ALTE STIRI
Produse
Niciun produs gasit
Legaturi Sponsorizate
Legaturi Utile
Parteneri
Taguri