Telefoane: 0314 20 53 48 (RCS-RDS)
0727 867 246 (Vodafone)
Fax: 0311 02 24 08 (UPC)
Email: info@intermanagement.eu
Saferpedia.eu enciclopedie online care contine termeni si definitii despre siguranta copiilor in mediul online
Adaugat la data de 28.10.2012

Saferpedia.eu este o enciclopedie online care contine in termeni si definitii despre siguranta copiilor in mediul online. Saferpedia.eu se adreseaza in special profesorilor si elevilor.
Scopul principal este acela de a forma o baza de date dedicata exclusiv sigurantei online.
Informatiile gasite aici ii vor ajuta sa inteleaga mai bine care sunt principalele riscuri in mediul online si nu in ultimul rand vor gasi materiale pentru referate pe tema sigurantei copiilor pe Internet.
 
„De la lansare, in 2010 si pana in prezent, am reusit sa adunam si sa dezvoltam in Saferpedia EN si RO peste 1000 de definitii si termeni iar recent am adaugat o rubrica noua, de mare interes pentru tineri: Gadget-uri. Prin aceasta rubrica ne propunem sa atragem cat mai multi tineri dispusi sa discute despre tehnologiile online si despre noile gadget-uri pe care le au sau ar dori sa le aiba.”, a declarat Mirela Niculae, Managerul de Comunicare in cadrul proiectului Sigur.info.  
 
Saferpedia este dezvoltata in cadrul proiectului Sigur.info – SaferInternet RO, implementat in Romania de Consortiul Sigur.info si sustinut de Uniunea Europeana, si are doua variante lingvistice, Romana si Engleza. 
 
Sursa: SAFERPEDIA.EU

ALTE STIRI
Produse
Niciun produs gasit
Legaturi Sponsorizate
Legaturi Utile
Parteneri
Taguri