Telefoane: 0314 20 53 48 (RCS-RDS)
0727 867 246 (Vodafone)
Fax: 0311 02 24 08 (UPC)
Email: info@intermanagement.eu
SR 4736:2012, confectii din tesaturi. Reguli si metode pentru verificarea calitatii
Adaugat la data de 29.10.2012

Acest standard stabileste regulile si metodele pentru verificarea calitatii produselor confectionate din tesaturi realizate din orice fel de fire textile.

Verificarea calitatii se face pe loturi formate din produse cu aceleasi caracteristici (materie prima, articol, model, caracteristici fizice, mecanice si chimice, ambalare etc.) si care sunt prezentate impreuna la verificare.

Lotul poate contine mai multe marimi (si tip de corp), culori si combinatii coloristice si in acest caz acestea trebuie sa fie reprezentate in esantion in aceeasi proportie ca si in lot.

La fiecare lot se verifica:
a) dimensiunile;
b) caracteristicile de calitate;
c) desen, culoare, contextura, model;
d) etichetarea/marcarea si ambalarea.

De asemenea, sunt precizate si nivelurile de calitate acceptabile, AQL, in procent de elemente neconforme si conformitati per 100 elemente (inspectie normala).
Standardul precizeaza si metodele de verificare ale dimensiunilor, culorii, desenului contexturii si modelului, etichetarii/marcarii si ambalarii, desimii cusaturilor, compozitiei fibroase, rezistentei vopsirilor, imprimarilor si dimensiunilor, a rezistentei cusaturilor la spalat si aprecierea calitatii.

Sursa: asro.ro

ALTE STIRI
Produse
Niciun produs gasit
Legaturi Sponsorizate
Legaturi Utile
Parteneri
Taguri