Telefoane: 0314 20 53 48 (RCS-RDS)
0727 867 246 (Vodafone)
Fax: 0311 02 24 08 (UPC)
Email: info@intermanagement.eu
Modul de derulare a unui proiect finantat din fonduri UE
Adaugat la data de 29.10.2012

Modul de derulare a unui proiect finantat din fonduri europene va fi verificat de catre autoritati in trei etape, respectiv dupa depunerea primei cereri de rambursare, la un stadiu de 40% de implementare si la finalizarea proiectului, si nu dupa fiecare cerere de rambursare, ca in prezent.
Decizia a fost luata in discutia avuta, marti, de premierul Emil Boc cu reprezentanti ai institutiilor implicate in gestionarea Programului Operational Regional.
'O propunere in scopul cresterii volumului de plati catre beneficiari, desprinsa in urma discutiilor, se refera la schimbarea procedurilor privind verificarile in teren. Astfel, propunerea consta in verificarea in teren a derularii proiectului dupa prima cerere de rambursare, la stadiul de 40% de implementare a proiectului si la finalizarea lui, eliminandu-se procedura verificarii in teren dupa fiecare cerere de rambursare', se arata intr-un comunicat al Guvernului.
O alta masura avuta in vedere de Guvern se refera la reducerea termenului pentru procesarea cererilor de rambursare, de la 60 la 45 de zile.
Sursa citata mai arata ca ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a afirmat ca o alta solutie avuta in vedere, in scopul imbunatatirii absorbtiei fondurilor europene, se refera la instituirea obligativitatii, pentru beneficiari, ca la momentul semnarii contractului sa aiba pregatit caietul de sarcini si documentatia pentru licitatie.

18.01.2011
Aceasa stire a fost preluata de pe Mediafax.

ALTE STIRI
Produse
Niciun produs gasit
Legaturi Sponsorizate
Legaturi Utile
Parteneri
Taguri