Telefoane: 0314 20 53 48 (RCS-RDS)
0727 867 246 (Vodafone)
Fax: 0311 02 24 08 (UPC)
Email: info@intermanagement.eu
Invitatie conferinta "Intreprinzatori in turism"
Adaugat la data de 31.10.2012

Va invitam sa participanti la Conferinta regionala pentru dezvoltarea afacerilor in turism, dedicata actualilor si viitorilor intreprinzatori in sectorul turistic din judetele Regiunilor de dezvoltare Sud si Bucuresti-Ilfov: Arges, Calarasi, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Prahova, Teleorman, Ilfov si Bucuresti.
Conferinta se desfasoara in data de 30 iunie 2011, orele 900 - 1630, in Bucuresti, la Hotel Rin – Sala Paris, Str. Vitan-Barzesti, Nr. 7D.
 Va rugam sa transmiteti Invitatia ÅŸi Programul ataÅŸate, catre persoane interesate, cunoscuti, care activeaza in sectorul turistic sau care preconizeaza sa dezvolte o afacere in domeniu.Participare la conferinta este gratuita.
 Potentialii participanti se pot inregistra in cadrul proiectului pe site-ul www.intreprinzatorturism.ro in sectiunea Inscrie-te.
Participantii pot confirma prezenta pana miercuri, 29 iunie, la 0761 101 092 - Consultant FNTM Cirstica Adrian sau 0785 277 338 – Consultant ANTREC Florentina Dospinescu.
 Conferinta este parte integranta a proiectului strategic national “Intreprinzatori in turism – Pensiuni in Romania”, desfasurat de Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri (www.fntm.ro), in calitate de lider al proiectului, in parteneriat cu Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural (www.antrec.ro) si Asociación Agraria de Jóvenes Agricultores de Almeria (www.asajaalmeria.es).
Date despre toate conferintele din cadrul proiectului "Intreprinzatori in turism - pensiuni in Romania"  se regasesc pe site-ul proiecului www.intreprinzatorturism.ro in sectiunea Evenimente proiect.

ALTE STIRI
Produse
Niciun produs gasit
Legaturi Sponsorizate
Legaturi Utile
Parteneri
Taguri