Telefoane: 0314 20 53 48 (RCS-RDS)
0727 867 246 (Vodafone)
Fax: 0311 02 24 08 (UPC)
Email: info@intermanagement.eu
IMM-urile si ONG-urile vor putea achizitiona tehnica IT de 25.000 de euro,cu 10 la suta contributie proprie
Adaugat la data de 31.10.2012

Ministrul Comunicatiilor, Valerian Vreme, a declarat, sambata, ca IMM-urile si ONG-urile vor putea accesa un program finantat prin fonduri europene prin care vor putea achizitiona echipamente IT si servicii de internet in valoare de 25.000 de euro, cu zece la suta contributie proprie.
Vreme a afirmat, intr-o conferinta de presa la Timisoara, ca Ministerul Comunicatiilor va derula un program din fonduri europene destinat IMM-urilor si ONG-urilor, prin care acestea vor putea cumpara echipamente IT si servicii de internet in valoare de 25.000 de euro.
Avem un program pe Axa 311, el se refera la dezvoltarea broadband-ului si upgrade de broadband. Este orientat pe IMM-uri si ONG-uri. Suma maxima este de 25.000 de euro, cu zece la suta contributie proprie. In acest program societatile isi pot achizitiona calculatoare, imprimante, faxuri, tot ce tine de IT, pot proiecta pagini de net si pot achizitiona servicii de internet broadband sau pot face un upgrade, a spus Vreme.
El a precizat ca acest program, in valoare totala de 42 de milioane de euro, va fi disponibil in maximum o saptamana si jumatate.
Este un program foarte util la ora actuala IMM-urilor si ONG-urilor. El va fi disponibil in maxim o saptamana si jumatate. Este un program in valoare totala de 42 de milioane de euro. In prima faza, vor fi disponibile 12 milioane de euro pentru acest program, a afirmat Vreme.

ALTE STIRI
Produse
Niciun produs gasit
Legaturi Sponsorizate
Legaturi Utile
Parteneri
Taguri