Telefoane: 0314 20 53 48 (RCS-RDS)
0727 867 246 (Vodafone)
Fax: 0311 02 24 08 (UPC)
Email: info@intermanagement.eu
Greeen Business Index – Mecanism de monitorizare a initiativelor verzi din sectorul de afaceri romanesc
Adaugat la data de 27.10.2012

Greeen Business Index – Mecanism de monitorizare a initiativelor verzi din sectorul de afaceri romanesc

GBI este singurul instrument gratuit de evaluare a performantei de mediu, un mecanism de monitorizare a initiativelor verzi din sectorul de afaceri romanesc si un mijloc de asistenta si formare pentru imbunatatirea performantei de mediu.

Proiectul este bazat pe indicatori de performanta de mediu recunoscuti la nivel international: ISO 14031, ISO 26000 si ISO 16001.

“Protectia mediului nu este o alternativa, ci calea de a genera si a construi afaceri profitabile si sustenabile. Ma bucura deschiderea companiilor romanesti si faptul ca au inceput sa inteleaga ca protectia mediului si responsabilitatea sunt singurele cai pentru un business sustenabil si de succes. Barometrul GBI le sta si in acest an la dispozitie pentru monitorizarea obiectiva a initiativelor si a eforturilor depuse in domeniul protectiei mediului. Impreuna putem construi o comunitate de business sustenabil, astfel facilitand tranzitia catre economia verde”, a declarat Raluca Fiser, presedinte Green Revolution.

Pana la 29 iunie 2012, companiile sunt invitate sa se inscrie gratuit pe website-ul oficial al proiectului, www.gbindex.ro, si sa completeze online setul de sapte chestionare, care vizeaza:
dezvoltarea sustenabila
impactul asupra mediului
transportul sustenabil
utilizarea resurselor
starea cladirilor
achizitiile verzi
managementul deseurilor

Datele furnizate vor fi analizate de catre o echipa de experti independenti de mediu, in perioada iunie – august 2012. In urma analizei va rezulta clasamentul companiilor responsabile fata de mediu din Romania.
Rezultatele vor fi anuntate in luna septembrie in cadrul Galei Green Business Index 2012, cel mai important eveniment national pentru recunoasterea meritelor companiilor in protectia mediului si vor fi publicate in Raportul Green Business Index.

In editia 2012, toate companiile inscrise in GBI vor beneficia de un raport gratuit de evaluare a responsabilitatii fata de mediu.

Informatiile furnizate vor fi folosite pentru a genera o analiza personalizata pentru fiecare companie participanta in parte si recomandari de atingere a performantei de mediu.

Sursa: gbindex.ro

ALTE STIRI
Produse
Niciun produs gasit
Legaturi Sponsorizate
Legaturi Utile
Parteneri
Taguri