Telefoane: 0314 20 53 48 (RCS-RDS)
0727 867 246 (Vodafone)
Fax: 0311 02 24 08 (UPC)
Email: info@intermanagement.eu
Finantare pentru dezvoltarea e-business-ului –„Start with e-nnovation”
Adaugat la data de 30.10.2012

Intreprinzatorii pe internet din Europa Centrala si de Est vor concura in concursul pentru cel mai bun proiect de e-business - „Start with e-nnovation”, concurs organizat pentru a doua oara de catre Grupul Allegro. Autorii cei mai inovatori vor obtine 10 000 euro pentru bun inceput si dezvoltarea propriului proiect.
Participantii din Rusia, Ucraina, Cehia, Polonia, Ungaria, Romania, Slovacia si Polonia au inscris peste 130 de proiecte e-business, dintre care, cel mai bun a fost proiectul romanesc Squeeqly – proiect care eficientizeaza cumparaturile on-line. – Tinerii intreprinzatori din aceasta parte a Europei au foarte mult de oferit in domeniul internetului – ne spune Patryk Tryzubiak, Directorul responsabil cu Comunicarea Corporatiei in Grupul Allegro. – Dorim sa aratam si sa promovam proiectele, care pot revolutiona internetul, de aceea organizam a doua editie a „Start with e-nnovation” – adauga.

Concursul este deschis persoanelor care au idei noi de e-business – firma pe internet, un nou serviciu de comunitate sau divertisment, proiecte care usureaza functionarea companiilor pe internet, platforme de efectuare a tranzactiilor financiare.
Termen: 5 septembrie 2011
Descrierea trebuei sa includa:
- nivelul de inovare;
- modelul de afaceri si posibilitatea de implementare pe piata IT;
- evaluarea potentialelor beneficii sociale si de business.

Pe baza acestei descrieri, Comisia concursului va evalua proiectele trimise. Juriul „Start with e-nnovation” este format din practicieni cu experienta de e-business, reprezentanti ai fondurilor de investitii sau ai incubatoarelor de afaceri. Ei vor selecta cinci finalisti, care in timpul conferintei e-nnovation isi vor prezenta proiectele inovatoare. Dupa prezentare, Comisia va alege cel mai bun proiect de afaceri pe internet din Europa Centrala si de Est.
Cererile de participare sunt acceptate prin formularul on-line pe site-ul http://e-nnovation.pl/contest_project/.
Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati site-ul  http://e-nnovation.pl/contest/.

Sursa: www.dotpr.pl

ALTE STIRI
Produse
Niciun produs gasit
Legaturi Sponsorizate
Legaturi Utile
Parteneri
Taguri