Telefoane: 0314 20 53 48 (RCS-RDS)
0727 867 246 (Vodafone)
Fax: 0311 02 24 08 (UPC)
Email: info@intermanagement.eu
Cuvintele sunt comune tuturor… Straduiti-va din tot sufletul sa va distingeti prin faptele voastre!
Adaugat la data de 16.08.2013

1. Cuvintele sunt comune tuturor… Straduiti-va din tot sufletul sa va distingeti prin faptele voastre!

2. Fiecare fiinta umana este in mod esential o fiinta spirituala

3. Fiecare om este o mina plina de nestemate inestimabile ca valoare…

4. Orice suflet imperfect este ingradit in el (egoist) si se gandeste numai la el. Dar cand gandirea ii se extinde un pic, incepesa se gandeasca la confortul si binele familiei sale.

5. In momentul in care ideile lui se largesc si maimult, el se va preocupa de cetatenii apropiati si, daca gandirea se largeste si mai mult, se va gandi la gloria tarii sau rasei sale.

6. Dar cand gandul si ideile sale ajung la cel mai inalt grad de expansiune si ajunge la perfectiune, el va fi interesat in inaltarea rasei umane. El va deveni un doritor de bine a tuturor oamenilor si va cauta sa ajute la bunastarea si prosperitatea tuturor locuitorilor Pamantului.” Aceasta inseamna adevarata perfectiune!

7. Oricare companie de afaceri trebuie sa fie fondata pe principii divine.Bazele sale ar trebui sa fie calitatea de a fi demn de incredere, pioșenie și dragoste de adevar astfel incat sa fie protejate drepturile oamenilor.

8. Munca desfașurata de catre un individ intr-o meserie, un meștesug, o arta sau o profesie reprezinta esența vieții sale și nu doar sursa traiului sau.

Munca realizata in spiritul servirii astazi poate fi socotita ca un act de adorație. Obligația de a munci este in primul rand o obligație morala și una din care nu ne elibereaza avuția.

Comunitatea nu datoreaza nimic celor care pot lucra dar care refuza sa faca astfel.

        Sursa: Conferinta sustinuta de Warga Enayati

 

ALTE STIRI
Produse
Niciun produs gasit
Legaturi Sponsorizate
Legaturi Utile
Parteneri
Taguri