Telefoane: 0314 20 53 48 (RCS-RDS)
0727 867 246 (Vodafone)
Fax: 0311 02 24 08 (UPC)
Email: info@intermanagement.eu
Cerinte ISO 27001 comentate. Masuri pentru securitate echipamentelor in afara organizatiei.
Adaugat la data de 15.01.2014

Folosirea oricarui echipament in afara organizatiei pentru procesarea informatiei trebuie autorizata de catre conducere. Securitatea in aceste caz trebuie sa fie similara cu cea asigurata echipamentului folosit in acelasi scop in interiorul organizatiei, tinand seama de riscurile functionarii in afara organizatiei.

Riscurile de securitate, cum ar fi distrugerea, furtul si interceptarea trebuie luate in considerare pentru implementarea celor mai potrivite masuri de securitate.

Masurile de securitate trebuie aplicate calculatoarelor personale, agende electronice, telefoane mobile, documentae etc, care sunt luate pentru lucrul in afara organizatiei sau sunt transportate departe de locatia normala de lucru.

Se vor avea in vedere in considerare urmatoarele masuri de securitate:
- echipamentele si mediile de stocare scoase din organizatie nu vor fi lasate nesupravegheate in locuri publice sau private. Calculatoarele portabile, tablelete etc trebuie transportate in bagaje de
mana si camuflate, pe cat posibil, in timpul calatoriilor;
- instructiunile producatorului pentru protejarea echipamentului trebuie respectate tot timpul, ca de exemplu, protejarea impotriva expunerii la campuri magnetice puternice, temperaturi, umiditate etc;
- controalele lucrului la distanta trebuie determinate prin evaluarea riscului si aplicarea unor
masuri adecvate, cum ar fi dulapuri care se pot incuia, controlul accesului etc;
- acoperirea printr-o polita de asigurare adecvata, pentru a proteja echipamentele care sunt folosite in afra organizatiei.

ALTE STIRI
Produse
Niciun produs gasit
Legaturi Sponsorizate
Legaturi Utile
Parteneri
Taguri