Telefoane: 0314 20 53 48 (RCS-RDS)
0727 867 246 (Vodafone)
Fax: 0311 02 24 08 (UPC)
Email: info@intermanagement.eu
Cactusul este un remediu pentru absorbtia radiatiilor monitorului
Adaugat la data de 27.10.2012

Unul dintre cele mai benefice atuuri ale unui cactus este legat de absorbtia radiatiilor, destul de mare la aceasta planta comparativ cu restul plantelor, care pot ceda  dupa o anumita cantitate.
Sigur in casele voastre se gasesc cel putin un televizor, aparate electrocasnice, telefoane mobile si bineinteles un monitor la care se lucreaza intensiv. Majoritatea acestor aparate emit radiatii mai puternice sau nu,depinde de calitatea fiecarui produs, de care nu scapi chiar daca ai padurea aproape.
Cactusul este remediul pentru absorbtia radiatiilor monitorului. Planta este imuna la aceste radiatii, deci nu te teme ca vei rani planta.
Tot ce trebuie sa faci este sa-l asezi in fata monitorului sau chiar in spate, acestea fiind partile cele mai incarcate. Monitoarele emit radiatii si cateva ore dupa inchiderea computerului, deci o data inchis aparatul, nu muta cactusul in alt loc.
Ca sfaturi generale este bine pe cat posibil sa nu ai calculatorul in camera in care dormi si sa nu petreci timp exagerat in fata lui, iar pauzele sunt intodeauna necesare pentru a odihni ochii, pauza la care specialistii insista sa nu dati “skip”.

ALTE STIRI
Produse
Niciun produs gasit
Legaturi Sponsorizate
Legaturi Utile
Parteneri
Taguri