Telefoane: 0314 20 53 48 (RCS-RDS)
0727 867 246 (Vodafone)
Fax: 0311 02 24 08 (UPC)
Email: info@intermanagement.eu
Blue Angel
Adaugat la data de 08.03.2013

Aceasta marca de certificare a produselor se acorda produselor care ies in evidenta in ceea ce priveste impactul redus asupra mediului.
Blue Angel (Der Blaue Engel) este o certificare germana pentru produse si servicii care au impact redus asupra mediului.
In anul 1978 un juriu format din reprezentanti ai organizatiilor de protectie a mediului, protectie a consumatorilor, industrie, sindicate, mass-media, comert si biserici au stabilit reguilile pentru acordarea acestei certificari.
Blue Angel este cea mai veche eticheta ecologică din lume. Dupa introducerea Blue Angel in Germania in 1978 ca prima eticheta ecologică la nivel mondial, si alte tari europene si non-europene au urmat acest exemplu si a introdus propriile lor marci ecologice nationale si regionale.
Scopul comun al acestor marci este de a informa consumatorii cu privire la produsele care au impact redus aspura mediului.

In 1994, unele tari au cooperat in dezvoltarea Global Ecolabelling Network (GEN) care este o rganizatie non-profit  compusa din 25 de organizatii care se ocupa cu acordarea marcilor de certficare ecologica in toata lumea.

ALTE STIRI
Produse
Niciun produs gasit
Legaturi Sponsorizate
Legaturi Utile
Parteneri
Taguri