Telefoane: 0314 20 53 48 (RCS-RDS)
0727 867 246 (Vodafone)
Fax: 0311 02 24 08 (UPC)
Email: info@intermanagement.eu
...noile modificari privind concediile medicale si indemnizatiile de asigurari sociale de sanatate (M.O.312 DIN 12.05.2010)
Adaugat la data de 25.10.2012

Salariatii bolnavi au obligatia de a înstiinta angajatorul privind aparitia  starii de incapacitate temporara de munca si privind datele de identificare, respectiv numele medicului prescriptor si unitatea în care functioneaza acesta, în termen de 24 ore de la data acordarii concediului medical. In situatia în care aparitia starii de incapacitate temporara de munca a intervenit într-o zi  nelucratoare, instiintarea se face în prima zi lucratoare.
RECOMANDARE: pentru a putea fi probata, instiintarea sa se faca in forma scrisa cu nr. de inregistrare la primire. Se poate transmite si pe fax sau pe e mail.
Angajatorii au obligatia sa transmita casei de asigurari sociale de sanatate, în termen de maximum 6 zile de la data la care au fost înstiintati cu privire la aparitia starii de incapacitate temporara de munca, lista persoanelor angajate aflate în incapacitate temporara de munca, precum si datele de identificare, respectiv numele medicului prescriptor si unitatea în care functioneaza acesta si declaratia pe propria raspundere daca au solicitat-o.

ALTE STIRI
Produse
Niciun produs gasit
Legaturi Sponsorizate
Legaturi Utile
Parteneri
Taguri