Telefoane: 0314 20 53 48 (RCS-RDS)
0727 867 246 (Vodafone)
Fax: 0311 02 24 08 (UPC)
Email: info@intermanagement.eu
Organizatiile IT ar trebui sa reduca costurilor operatiunilor lor zilnice investind
Adaugat la data de 09.06.2010

Organizatiile IT ar trebui sa reduca costurilor operatiunilor lor zilnice investind intr-un project management mai bun si printr-o standardizare mai mare a infrastructurii lor, arata un studiu publicat de London School of Economics and Political Science (LSE).

Studiul, parte a unui program multi-anual de cercetare derulat de LSE impreuna cu Dell, sugereaza ca reducerea risipei si cresterea eficientei in IT reprezinta cel mai bun mod in care companiile isi pot constitui fonduri pentru inovatia tehnologica. Directorii IT ar trebui sa fie mai putin preocupati de marimea bugetelor lor si mai mult de cum sunt cheltuite aceste bugete.
Studiul LSE a fost realizat in randul directorilor IT ai unor companii din:
- USA, Japonia,
- India,
- China,
- Franta si Germania.
50% dintre executivi considera ca ar putea economisi mai mult de 5% din bugetele anuale prin imbunatatirea eficientei IT si reducerea risipei.

Standardizarea tehnologica poate ajuta companiile sa devina mai eficiente. 40% au considerat ca un project management IT mai bun ar duce la o utilizare mai eficienta a tehnologiei.

O mai buna integrare a aplicatiilor, un training IT mai bun si o aliniere mai apropiata a obiectivelor IT si business au fost citate de mai mult de un sfert dintre respondenti ca alti factori ce fac IT-ul mai eficient.

Sursa: www.computerweekly.com

Download Resurse
[DOC] Organizatiile_IT_ar_trebui_sa_reduca_costurilor_operatiunilor_lor_zilnice_investind_intr.doc | Download
ALTE RESURSE
Produse
Niciun produs gasit
Legaturi Sponsorizate
Legaturi Utile
Parteneri
Taguri