Telefoane: 0314 20 53 48 (RCS-RDS)
0727 867 246 (Vodafone)
Fax: 0311 02 24 08 (UPC)
Email: info@intermanagement.eu
Despre managementul documentelor pe hartie
Adaugat la data de 08.03.2012

Ai teancuri de hartie, notite, reviste de specialitate, buletine informative, cataloage si corespondenta veche care se tot aduna la tine la birou sau acasa? Ti-e teama  ca nu cumva generatiile viitoare sa nu mai stie cum arata copacii din cauza ca toti vor fi fost deja taiati si transformati in hartie (copacii, nu copiii) si inghesuiti in cutia ta postala sau imprastiati prin biroul tau? Te uiti la hartiile tale aflate in dezordine si te simti disperat si neputincios, nestiind de unde sa incepi? Incepi sa te ocupi de talmes-balmesul de hartii, hotarat, si, in cele din urma, te chircesti intr+un colt vaitandu-te, doborat de neputinta? Cu cat unii oameni previzioneaza ca, in curand, vom avea un birou fara hartii, cu atat mai multe teancuri de hartii par a se strange in viata noastra.
Mai devreme am explicat cum sa impartim fiecare sarcina in pasi mici si sa parcurgem pe rand fiecare pas atunci cand ne simtim coplesiti, dar acest principiu nu functioneaza intodeauna cand vine vorba de aranjat hartiile. Nu poti doar sta  si alege si sa si termini. Daca nu mergi mai departe si nu indosariezi , arunci, reciclezi, transformi, adica daca nu pui fiecare hartie acolo unde ii este locul, nu vei realiza nimic. Vei ajunge in situatia de a face ordine intr-un nou teanc. Secretul este sa te misti. Trebuie sa te ridici in picioare si sa te deplasezi, punand hartiile la locul potrivit.
Daca nu ai un loc unde sa pui hartiile sau dosarele, stabileste un loc unde sa pui totul pe masura ce se aduna. Chiar daca, pentru un timp, trebuie sa pui dosarele intr-o cutie de carton pe care s-o inghesui intr-un dulap sub birou sau chiar sub pat, cel putin cand ai sa termini de sortat vei avea un loc ca sa depozitezi teancurile de hartii.

ALTE RESURSE
Produse
Niciun produs gasit
Legaturi Sponsorizate
Legaturi Utile
Parteneri
Taguri